Idegpálya: Mi is ez?

Az eredeti ötlet az Idegpálya (Nerve) c. filmből jött, ami arról szól, hogy a játékos(ok) pénzért kihívásokat teljesítenek. Ezeket videón közvetítik élőben, és a teljesítés esetén azonnal megkapják a felajánlott összeget. Ha nem teljesíti, kiesik a játékból.
Nyilván a technikai megvalósíthatatlanság miatt ez nálunk úgy módosul, hogy PaLa teljesíti az elvállalt kihívást, amit ha van rá mód, élő adásban, ha nincs, akkor rögzített videóban teljesít. A kihívások szabadok, de értelemszerűen mindent nem vállal el, például ha azok a youtube irányelveit sértenék (pl. meztelenkedés), vagy a törvényeket megsértenék.

Csinálhatok én is kihívást?

Természetesen igen! Ezzel egyszerre két jó dolgot is teszel, ugyanis az egyik oldalon egy vicces/humoros/érdekes videó kerül fel a csatornára mindenki örömére, valamint a pénzügyi résszel támogatod a csatorna működését is. Hogy ez mennyire érdekes, csakis a kihívón múlik, ill. azon, hogy PaLa bevállalja-e. És PaLa bevállalós tipus, szóval csak a kreativitásotokon múlik a dolog.
Van egy jó ötleted, amivel megszívatnád PaLát? Esetleg látnál valami olyat, amit szerinted nem csinálna "csak úgy" meg? Szeretnél olyan kihívást, amin egy jót lehet kacagni vagy esetleg borzongani? Ne fogd vissza magad, csinálj Te is egy kihívást!

Jelentkezz be, hogy új kihívást tudj csinálni!

A kihívások menete

Új kihívást bárki, aki a Minefanatic.hu felületén regisztrálva van, tud létrehozni. A létrehozásnál megadsz egy címet, rövid leírást és egy összeget, amit erre szánsz teljesítés esetén. Beküldés után PaLa fogja csak látni, hogy mit küldtetek be.
Amennyiben elfogadja a kihívást, ebben az esetben kapsz egy email értesítést erről, és előre be kell fizetned a kihíváshoz rendelt összeget (Paypal, utalás, postai küldés). Ha ez megtörtént, akkor már kikerül a kihívások részbe "teljesítés alatt" jelzéssel, és biztos lehetsz benne, hogy viszonylag rövid időn belül teljesülni fog a kihívás, arról lesz videó vagy élő adás.
A teljesített kihívások listájában amikor teljesítésre került egy kihívás, akkor a videó linkje is megtalálható lesz, tehát ezek a kihívások mindenki számára láthatóak és megtalálhatóak lesznek.


Kihívások

Kihívás címe Leírás Összeg Státusz
Youturo kihívása egy levegővétellel elmondani a minefanatic "híres embereit", akiket felsoroltam 300 Teljesítés alatt
Három liter tej megivása 60 perc alatt Igyál meg három liter tejet 60 perc alatt (minta kihívás) 5000 Teljesitve
KATT A VIDEÓHOZ